Pálos Attila, okleveles szakedző vagyok. Túlsúlyos, túlmozgásos gyerekből „pár” év alatt álltam át a sport másik oldalára. Kosárlabda után hosszú ideig a harcművészetekben mélyültem el, ahol már elkezdődött kapcsolatom a Nicoflex krémmel. Azt az öltöző illatot sosem felejtem… 🙂

A Testnevelési Főiskolán szereztem szakedzői képesítést, azóta is folyamatosan képzem magam. Kedvenc területem a sportágspecifikus erőnléti edzés, pre- és rehabilitáció. Időszakonként hölgyeket szoktam felkészíteni fitnesz bajnokságokra, bár ritkán találok olyan jelöltet aki hajlandó végigjárni a színpadra vezető utat.

Jelenleg a Budai Farkasok kézilabda klubnál dolgozom erőnléti edzőként, és a Fitness Akadémián oktatóként. Saját sportegyesületem (Vitakid SE) életét egyengetem és személyi edzőként is foglalkozok pár tanítványommal. Ezek mellett a főállású apukák életét élvezem. 🙂

Egyéni edzéseken belül lehetőség van nálam a testépítő és fitnesz sport alapjait megtanulni, sportágspecifikus erőnléti edzéseket és szülés utáni rehabilitációs edzéseket kérni.

2016-ban elnyertem a Coca Cola Testébresztő díjat, melyet évente csak pár edző kap meg.

Örömmel vállaltam a Nicoflex nagyköveti munkát, hiszen olyan termékeket kell ajánlanom, melyeket nagyon régóta használok, szeretek, hatásosnak érzek. Tudom, hogy jót ajánlok.