Fodor Anna vagyok, politológusként diplomáztam az ELTE-n. Gyerekkoromban több sportot kipróbáltam, sokáig táncoltam és díjugrattam, viszont egyetemista éveim alatt szerettem bele a fitness-be. Pontosan tudom milyen nehéz a mindennapi teendők mellé beilleszteni az edzéseket, főzést, időt szakítani a regenerációra. Mióta a sport a mindennapi életem részévé vált, azóta már nem is tudom elképzelni az életem nélküle, ezért vágtam bele az edzői szakmába is.

A sportnak és az egészségmegőrzésnek a regeneráció is kiemelten fontos része. Ezáltal nem csak a sérüléseket kerülhetjük el, de ez szükséges a fejlődéshez is. Az esetleges sérülések kezelésében a nicoflex is tökéletes segítséget tud nyújtani, valamint a bemelegítéskori használatával akár meg is előzhetők a rugalmatlan izmok okozta sérülések.

Munkám során fő célom, hogy megmutassam az embereknek, hogy mennyi mindent adhat a sport, a mozgás: kitartást, magabiztosságot, sikerélményt és motivációt. Örömmel fogadtam a nicoflex nagyköveti felkérését, mert a divatdiéták és fogyasztószerek helyett az egészséges és tudatos életmódban hiszek, ehhez szeretnék segítséget nyújtani edzéssel, recept inspirációkkal.