Bellus Péter vagyok, 2015 óta Gyógy-és Sportmasszőr. Úgy gondolom, egy ember akkor tud igazán jó és sikeres lenni abban, amit csinál, ha nem munkaként, hanem hivatásként tekint rá. Így élem meg én is a szakmámat. Nem csupán 60 vagy 30 perces kezelés a feladatom, hanem a fájdalom forrásának megtalálása és a valódi okok feltárása. Ebben segít a több éves versenysportolói múltam, ahol már megismerkedtem a nicoflex krémmel, valamint a továbbképzések. Elvégeztem a Kinesio Tape és az FDM tanfolyamokat, amivel még komplexebb kezelést tudok nyújtani.

A sport, akár hobbi, akár profi szinten, az egészséges és kiegyensúlyozott élet egyik alappillére. Viszont a figyelmetlenség vagy a túlterhelés megviselheti a szervezetet. Az izom nyújtás híján hajlamos a letapadásra, rugalmatlanságra, spasztikusságra. A fizikai megterhelés, legyen az kemény fizikai munka vagy intenzív sport, rándulást, húzódást, izomgörcsöket okozhat. A problémák megelőzésében tud segíteni a nicoflex krém is, serkentve az izmok „bemelegedését” az intenzív munka előtt, és a rugalmasabb izmok kevésbé sérülnek az igénybevétel során.

A nicoflex csapatával pár éve működöm együtt, sportrendezvényeken és saját vállalkozásomban is használom a nicoflex krémet. Futóversenyeknél sokan visszatérnek hozzánk a résztvevők közül, és arról számolnak be, hogy gyorsabban bemelegedtek az izmaik, lazábbnak érezték azokat, sokkal kevésbé hűltek ki, és nem görcsölt be a lábuk.

A test jelez, figyeljünk rá!