Bazán Zsolt vagyok, személyi edző. Mint legtöbbünk én is több sportot kipróbáltam, mielőtt megtaláltam a nekem leginkább megfelelőt, ami már életem szerves részét képezi!

A sport mindenkinek javallott kortól és nemtől függetlenül, akár az eredmények hajszolása, akár az életminőségünk és közérzetünk javítása az elsődleges célunk. Rohanó világban élünk, ezért gyakran előfordul, hogy a napi rutinjaink után fáradtan esünk le az edzésre, és nem megfelelő a bemelegítésünk. Ilyenkor ízületeink nem érik el az „üzemi” hőmérsékletet, az ízületek kenése elégtelen, ami nagyban növeli a sérülések kialakulásának kockázatát. Emiatt fontosnak tartom vendégeimnél a megfelelő bemelegítést és ízületeinket támogató kiegészítők használatát! Ebben és az esetleges túlterhelésekből fakadó kisebb húzódásokban és sérülések kezelésében nagy segítséget nyújt a nicoflex krém.

Ne feledjük: Testünk az edzés hatására stressznek van kitéve, ami a pihenés alatt tud regenerálódni! Ha teljesítményt várunk el testünktől, akkor támogassuk is izmainkat és ízületeinket a megfelelő folyadékbevitellel, a megfelelő táplálkozással és a jól megválasztott kiegészítők használatával, amilyen a nicoflex is!