Maradj motivált idén télen is!

Maradj motivált idén télen is

A téli időszakban még az elkötelezett sportolók is nehezen tartják meg a rendszeres edzéseiket, így nem csoda, ha te is egyre többször választod mozgás helyett a kedvenc sorozatod legújabb részét. A hideg időjárás, a rövid nappalok és a nyomasztó sötét könnyen elveheti a kedved, és ráadásul most még az edzőtermek ajtajait is zárva találod. Pedig a téli fáradtság és depresszió legjobb ellenszere a rendszeres sportolás. Ha nem tudod hogyan vedd rá magad az edzésre, olvasd el 3+1 motivációs tippünket!

 1. Találj egy barátot!

  Találj magadnak egy edzőtársat, akivel motiválhatjátok és számonkérhetitek egymást! Sokkal könnyebb így edzeni, akár egy közös online órára csatlakozva, akár az egyforma edzés élményeit megbeszélve az esti videóchaten.

 

 1. Jutalmazd meg magad!

  Tűzz ki magadnak egyéni célokat, de figyelj, hogy olyanokat válassz, melyeket teljesíteni is biztosan tudsz! Minden cél mellé határozz meg egy jutalmat is, és ajándékozd meg magad, ha sikerült!

 

 1. Készíts hosszú távú tervet!

  Az első órára még könnyen regisztráltál, az első héten még minden videót végig csináltál, de a második, harmadik héten mindezt már többször átgondolod? Cselezd ki magad és ha teheted, vásárolj több havi bérletet, vagy kérj házhoz menő személyi edző segítséget!

  Akkor is tervezz minimum 12 hétre, ha saját edzéstervet készítesz, hiszen ennyi idő alatt alakul ki a saját rutinod, amit utána könnyebb megtartani!

 

+1 Oszd meg!

A közösségi média erejét sokan alábecsülik, pedig az egyik legjobb motivációs eszköz! Oszd meg rendszeresen, ha sportolsz, és meglátod, mennyit segít az online közösség az elkötelezettséged megtartásában!

Friss Adatkezelési tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTPS-sütiket használunk a jobb működésért.